• Demontabele containers Koen De Coker

  Uw superhandige demontabele

  Opslagcontainer

  al vanaf 1350 euro  Lees meer
Welkom ››

Op demontabelecontainer.be kan u terecht voor zowel verkoop, als verhuur van demontabele opslagcontainers met uiteenlopende afmetingen en specificaties. Ontdek ook ons tweedehands aanbod.

De opslagcontainers zijn uiterst degelijk en voorzien van twee stevige deuren met cilinderslot. Ze zijn daarom uitermate geschikt om kostbare materialen droog en veilig op te bergen, en zijn eenvoudig zelf te monteren. Omdat ze demontabel zijn, is ook plaatsing op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk.

Alle opslagcontainers zijn in voorraad en kunnen 7 dagen op 7 worden afgehaald na afspraak.  Eveneens mogelijk is levering aan huis, al dan niet in combinatie met onze montageservice.

Aarzel a.u.b. niet om contact op te nemen en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen. Onze strategie is simpel: wij streven naar 100% tevreden klanten! Bent u op zoek naar een opslagcontainer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Koen De Coker
Zaakvoerder

Verhuur van opslagcontainers

Moet u tijdelijk een grote partij goederen opslaan of zit u middenin een verhuizing of bouwproject? Dan komen de opslagcontainers / materiaalcontainers van demontabelecontainer.be goed van pas! Een opslagcontainer lost uw ruimteprobleem in één klap op en biedt een flexibele oplossing voor iedere locatie om bouwmaterialen, gereedschappen... veilig en droog op te bergen.

Bekijk ons verhuur aanbod

 • Demontabele-opslagcontainer-veel-mogelijkheden-rekkensysteem.jpeg
 • Demontabele-opslagcontainer-fietsen-pingpongtafel.jpeg
 • Demontabele-opslagcontainer-koersfiets-rekkensysteem.jpeg
 • Demontabele-opslagcontainer-auto.jpeg
 • Demontabele-opslagcontainer-zitmaaier-grasmachine.jpeg
 • Demontabele-container-indoor.jpeg
 • Meerdere-demontabele-opslagcontainers-met-afdak.jpeg

Specifieke wensen?

In overleg kunnen wij elke modificatie aan uw opslagcontainer / materiaalcontainer verzorgen. Demontabele opslagcontainers in uw huisstijl, afwijkende maten, doorvoermogelijkheden, extra deuren... Graag denken wij mee om een optimale oplossing voor uw (ruimte)vraag te creëren.